fbpx

Retourneren

Viertien dagen bedenktijd:
U bent niet geheel tevreden over de bestelling en u wilt deze retour sturen. Dan kunt u ons mailen naar info@studiololi.nl, zodat we samen een passende oplossing kunnen zoeken. 

Vermeld in uw email het ordernummer en de reden van retourneren. Mocht het gaan om een breuk? Dan graag foto’s bijvoegen. Hiervoor zullen wij samen een oplossing zoeken en eventuele verzendkosten op ons nemen. Als de producten niet naar wens zijn, dan zijn de verzendkosten voor u. Mocht u onvoldoende te hebben gefrankeerd, dan zal het te korte bedrag van uw retourbedrag afgehaald worden. Het is van belang dat de producten onbeschadigd bij Studio Loli aankomen. Wij vragen u ook vriendelijk om de producten goed in te pakken en eventueel advies te vragen aan ons of bij het postkantoor.

Klachtenregeling
Mocht u met een van onze producten een klacht ondervinden? Dan ontvangen wij graag een e-mail van u. Hierin graag een omschrijving van het product, foto’s en uw gegevens. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Vakantie

Van 1 t/m 14 juli worden er geen bestellingen verzonden i.v.m. onze vakantie. Je kan gewoon een bestelling plaatsen, deze wordt na onze vakantie gelijk verzonden. Liefs, Nomi & Lotte