fbpx

Wij stellen je voor aan Studio Loli

Hi! Ik ben Nomi, 24 jaar en illustrator van Studio Loli. Daarnaast ben ik ook grote verzamelaar van kaartjes. Als ik in een andere plaats of toffe winkel ben, dan neem ik altijd een kaartje mee. Het is niet alleen om te bewaren, maar vooral om te sturen. Ik houd er van om kaartjes naar mensen te sturen. Tegenwoordig is een appje heel normaal, daardoor is een kaartje extra speciaal. 

Wat begon als een idee op vrijdagavond in corona tijd, is uitgelopen tot een serieuze business  In nauwe samenwerking met Lotte, Logo grafisch ontwerp ontstond er in een dag een heuse ansichtkaarten lijn. Dit werd het begin van Studio Loli. Het idee was om een kaartje te sturen naar mensen die het nu wel kunnen gebruiken en of waar je niet naar toe kan.

Alle illustraties maak ik met de hand. Wanneer de tekeningen naar mijn zin zijn, gaat Lotte er mee aan de slag. De laatste puntjes zetten we samen op de i. Het is daardoor echt een samenwerking!

Wij halen hier zoveel plezier aan uit, dat we bedachten om het groter aan te gaan pakken. Voor we het doorhadden, waren we een week verder en hadden we al een tweede druk gemaakt, webshop in de maak en facebookpagina.

Een onverwachte droom die uitkomt!